Radno pravo

Naša advokatska kancelarija zastupa kako poslodavce, tako i zaposlene, povodom svih pitanja koja proističu iz radnih odnosa.

Kada zastupamo poslodavce, naš tim pruža kontinuiranu pravnu pomoć, u cilju razvijanja najbolje strategije upravljanja ljudskim resursima i  uspostavljanja radno pravne regulative u najboljem interesu našeg klijenta i zaštite od svake moguće nepredvidive okolnosti, ali vodeći računa o zakonitosti takvog poslovanja. Interna pravila i procedure predstavljaju jedan od osnovnih preduslova za uspešno poslovanje, budući da pozitivni propisi poslodavcu ostavljaju mogućnost da svojim opštim aktima odnosno ugovorima o radu urede međusobna prava i obaveza između poslodavca i zaposlenih, na kojima će počivati i od kojih će zavisiti zakonitost svih pojedinačnih odluka. Naši advokati prate zakonsku regulativu i u skladu sa izmenama savetuju svoje klijente kako bi poslovali u koraku sa vremenom.

Naš tim pruža usluge izrade svih opštih i pojedinačnih akata, savetuje prilikom zasnivanja radnog odnosa ili drugog radnog angažovanja, ukazuje na mogućnost primene posebnih klauzula u radnom pravu, savetuje prilikom sprovođenja procedure otkaza ugovora o radu ili izricanja olakšavajuće mere, savetuje prilikom soprovođenja procedure tehnološkog viška, učestvuje u postupku ishodovanja svih vrsta radne dozvole, učestvuje u postupku za utvrđivanje iznosa naknade štete pričinjene poslodavcu odnosno zaposlenom, savetuje u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, na dnevnom nivou daje pravne savete i mišljenja.

Naši klijenti imaju mogućnost da nas kontaktiraju u bilo koje doba kako bi se posavetovali pre donošenja bilo koje odluke iz radno pravnog odnosa.

Ukoliko dođe do radnog spora, tada naši advokati ulažu maksimalne napore radi pružanja efikasne i delotvorne pravne zaštite. Naš tim je do sada imao iskustva u velikom broju radnih sporova i to povodom otkaza ugovora o radu, izricanja olakšavajućih mera, potraživanja iz radnog odnosa i naknade štete zbog nezakonitog otkaza ugovora o radu, diskriminacije i zlostavljanja na radu.

Naša advokatska kancelarija sačinila je seriju blogova iz oblasti radnog i privrednog prava, na teme u vezi kojih nam naši klijenti postavljaju najčešća pitanja.

advokat novi sad lawyer serbia

ANĐELKOVIĆ

Advokatska kancelarija

 

Radno vreme: 08.00 – 16:00h

 

Radno vreme: 08.00 – 16:00h

OBLASTI

__________________________________________

Vaš posao je naš posao, definišimo uspeh zajedno!

KONTAKT

Vaš posao je naš posao, definišimo uspeh zajedno!

Advokat Anđelković ®  Novi Sad 2020